Semalam aku menunggu di pekan, ada seorang 'macha' sambil bercerita kisah sedih pada aku. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang menggunakan wang yang telah oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang muda, aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Mary dan Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang menggunakan wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih muda, aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera xiaomi kemampuan mereka dan gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak utama Jeff john Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan membeli dan gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Jeff john Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).